FRESH ADDICTS CLUB

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 79 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh Addicts Club. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2023 om 14:08 Belachelijk lang wachten. Alle gerechten koud en smaakloos
3 dec 2023 om 18:52 het broodje met Tonijn was super lekker.
16 nov 2023 om 8:05 Heerlijk, snel, gezond en knappe dames :)
11 nov 2023 om 15:24 Alright experience. Chicken a bit tasteless, it's ok to use spices, to make it more flavorful. Sandwich not quite as advertised but overall decent. And smoothie being a juice not a smoothie. And also lukewarm. Would've been nice chilled/with ice
10 nov 2023 om 15:03 I ordered the wrap deal with a smoothie. Really good price/quality value.
5 okt 2023 om 14:02 Super lekkere bowl en top promotie!!!
28 sep 2023 om 14:54 Lekker en gezond
21 aug 2023 om 21:59 Heerlijk goed belegd broodje met veel verse groentes. Voor vegetariërs ook een goed alternatief beschikbaar! Ik ga zeker vaker bestellen.
18 aug 2023 om 16:57 Heerlijk goed belegd broodje met veel verse groentes. Voor vegetariërs ook een goed alternatief beschikbaar! Ik ga zeker vaker bestellen.
14 aug 2023 om 16:18 Great! I appreciate the store calling me to inform me they were out of cauliflower and to double check my order was correct. I will order from here again.
12 aug 2023 om 15:32 Heerlijke verse sapjes. Broodjes goed belegd en de bowls waren ook echt top! Gaan zeker nog vaker bestellen.
11 aug 2023 om 8:50 It was my first time ordering at FAC, but definitely not the last! The bowls were amazing, nice combination of ingredients, fresh and it was a lot! Recommend ordering here!!